Avoimet työpaikat

Tule meille töihin – Avoinna useita paikkoja!

Kiirettä piisaa ja haemme vahvistusta joukkoomme! Haemme tällä hetkellä mm.

– Asiantuntevaa aluemyyntipäällikköä
– Myyntihenkisiä projektipäälliköitä (3) eri puolelle Suomea
– Reippaita jälleenmyyjiä
– Käteviä asennusryhmiä

Olemme tuoneet  Suomen markkinoille ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkuna- ja ovivalikoiman. Jos olet rohkea, yhteistyötaitoinen ja “hyvä tyyppi”, tule työskentelemään edistyksellisen Iccunan parissa, joka muuttaa suomalaisten mielikuvan ikkunoista ja ovista sekä niiden mahdollisuuksista.

Myy itsesi meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen teemu.haapalahti(a)iccuna.fi tai soita myyntipuhelu numeroon 040 827 6274 . Täytämme paikat heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ ETELÄ-SUOMEN MARKKINA-ALUEELLE.

Projektimyyntipäällikkönä tulet tekemään uusasiakashankintaa sekä myyntiä jo olemassa olevalle asiakaskunnalle. Työ on B2B-myyntiä. Työssäsi sinua auttaa positiivinen, ahkera ja periksiantamaton asenne. Olet rohkea ja yhteistyötaitoinen, ja haluat tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun ja haet aktiivisesti asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan vastaavaa vaihtoehtoa.

 
Aikaisempi työkokemus myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Sinulla on kiinnostusta olla osa edistyksellistä ja kasvuhaluista yritystä sekä olla mukana muuttamassa suomalaisten mielikuvia ikkunoista ja ovista. Olet aitiopaikalla tuomassa markkinoille ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkuna- ja ovivalikoiman.

 
Myy itsesi meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen teemu.haapalahti@iccuna.fi tai soita myyntipuhelu numeroon 040 827 6274. Samoista yhteystiedoista saat myös lisätietoa paikasta ja yrityksestä. Hakuaika päättyy 26.9.2018.