Avoimet työpaikat

ICCUNAssa myyntipäällikön kokoinen aukko

Suomen markkinoille rohkeasti uudenlaisilla ikkuna- ja ovivalikoimilla murtautunut Iccuna Oy jatkaa kasvamistaan ja uusien mahdollisuuksien etsimistä. Meillä on kuitenkin suunnitelmissamme myyntipäällikön kokoinen aukko, joten nyt olisi paikka päästä toteuttamaan jotain uutta ja ainutlaatuista!

 Iccuna aloitti toimintansa vuonna 2014 ja kovaan vauhtiin päästyämme olemme päättäneet ravistella lisää ikkunamaailman pinttyneitä kulmia. Meidän millintarkka, mutta rento työporukka etsii idearikasta uudistajaa, jolla myyntisloganit muuttuvat myös tulokseksi. Tarjoamme paikkaa, jossa pääsee tekemään uutta ja ainutlaatuista ikkunoiden ja liukuovien saralla.

Meillä tehdään töitä laadukkaiden ja haluttujen tuotekokonaisuuksien parissa. Iccunan tuotteita ovat muun muassa lasiliukuovet, ranskalaiset ikkuna- ja oviratkaisut integroiduilla kaiteilla, toimistojen väliseinät sekä DK-ikkunat. Tuotteiden karmit ja puitemateriaalit tulevat maailman suurimmalta toimittajalta, saksalaiselta Veka AG:lta. Toimialueemme on pääsääntöisesti Etelä-Suomi ja myyntikonttorimme löytyy Vantaalta. Iccunan tehdas sijaitsee Nivalassa.  

Hakijan edellytykset

Myyntipäälliköltä haluamme yrittäjämäistä otetta, alan tuntemusta ja draivia viedä ideoita käytäntöön. Työtehtävässä myös pitkäjänteisyys sekä myyntikokemus vuosien ajalta ovat eduksi. Ennen kaikkea arvostamme rehtiä ja reilua tekemisen meininkiä. Suurin osa asiakkaistamme on rakennusliikkeitä tai jälleenmyyjiä, joten aiemmat verkostot ovat eduksi.

Lähetä hakemus 14.2.2020 mennessä osoitteeseen teemu.haapalahti@iccuna.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iccunan toimitusjohtaja Teemu Haapalahti, p. 040-827 6274.

 

 

Tule meille töihin – Avoinna useita paikkoja!

Kiirettä piisaa ja haemme vahvistusta joukkoomme! Haemme tällä hetkellä mm.

– Asiantuntevaa aluemyyntipäällikköä
– Myyntihenkisiä projektipäälliköitä (3) eri puolelle Suomea
– Reippaita jälleenmyyjiä
– Käteviä asennusryhmiä

Olemme tuoneet  Suomen markkinoille ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkuna- ja ovivalikoiman. Jos olet rohkea, yhteistyötaitoinen ja “hyvä tyyppi”, tule työskentelemään edistyksellisen Iccunan parissa, joka muuttaa suomalaisten mielikuvan ikkunoista ja ovista sekä niiden mahdollisuuksista.

Myy itsesi meille lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen teemu.haapalahti(a)iccuna.fi tai soita myyntipuhelu numeroon 040 827 6274 . Täytämme paikat heti sopivan tekijän löydyttyä.