3.2.2017

Olemme Ylivieskan RSA-messuilla 11.-12.2.

Tervetuloa 11.-12.2 RSA-Messuille Ylivieskaan tutustumaan oman alueemme huipputuotteeseen!

Osastollamme 6.2. tarjolla raudanlujaa ikkuna-asiantuntemusta.

27.10.2016

Teimme Iccunoista BIM-objektit

ARCHICAD BIM-objektit

Iccunoista on nyt saatavilla ARCHICAD BIM-objektit. Objektit sisältävät yksityiskohtaiset tuotetiedot Iccunoista, mikä helpottaa erityisesti arkkitehtejä rakennusten suunnittelutyössä. Objektit voi ladata käyttöön alla olevista linkeistä.

Kippi-ikkuna (zip)
Ranskalainen ikkuna/ovi (zip)
Parvekeovi (zip)
Kippi-liukuovi (zip)

 

15.9.2016

Iccuna FinnBuild-messuilla Helsingissä 12.–14.10.

Tule tutustumaan Iccunan ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaiseen ikkuna- ja ovivalikoimaan.

Ständillä 1 B 21 pääset itse kokeilemaan Iccunan kippi- ja liukuominaisuuksia. Esittelemme myös ainutlaatuista SillSystem –asennuspakettiamme, jolla Iccunoiden sisäpuolen viimeistely onnistuu helposti ja nopeasti.

FinnBuild-messuille on ilmainen sisäänpääsy. Käy rekisteröitymässä
ennakkoon osoitteessa finnbuild.messukeskushelsinki.fi/info.
Nähdään messuilla!

Tapahtuma:
FinnBuild 2016, 12.-14.10.
Paikka: Messukeskus Helsinki, Messuaukio 1
Iccunan osasto: 1B21
Aukioloajat: ke-to klo: 9-18, pe klo: 9-16
Tapahtuman nettisivut: finnbuild.messukeskushelsinki.fi

FinnBuild 2016

28.4.2016

Iccuna Oy:n tuotteille Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Iccuna Oy:n ikkuna- ja ovituotteille Avainlippu-merkin. Avainlippu-merkki kertoo kotimaisuudesta ja se myönnetään tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%.

“Teemme kippi- ja liukuovia täysin paikallisin voimin Suomessa niin, että tämän alan suomalainen tietotaito ja osaaminen kehittyy.” kertoo Teemu Haapalahti, Iccuna Oy:n toimitusjohtaja. Iccuna Oy on 100% suomalaisessa omistuksessa.

Iccuna on tuonut moderneilla ikkuna- ja ovituotteillaan Suomeen uudenlaista tila-ajattelua. Vastaavia tuotteita ei valmista Suomessa kukaan tässä mittakaavassa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. ainutlaatuinen ranskalainen parvekeovi, joka tuo tilantuntua ja valoisuutta neliöitä hukkaamatta yksiöihin ja muihin pieniin asuntoihin sekä kustannustehokkaat kippi-liukuovet ja markkinoiden suurimmat lasiseinät.

”Avainlippu on meille tärkeä, koska se on pohjimmiltaan arvokysymys. Iccunan toiminnassa ovat tärkeitä rehellisyys, aitous ja laadukas tuote – samat arvot, joita Avainlippu edustaa.” pohtii Haapalahti.

avainlippu1

23.3.2016

Iccuna-esittely Seinäjoen Pytinki-messuilla 1.-3.4.2016

Tervetuloa Seinäjoki Areenalle 1.-3.4.2016 tutustumaan Iccunan tuotevalikoimaan!

Tuomme osastollemme 3C kattavan kattauksen Iccunan ovia ja ikkunoita, jotta voit itse kokeilla niiden moderneja kippi- ja liukuominaisuuksia. Messutiimimme neuvoo ja vastaa mielellään myös kysymyksiin liittyen ikkuna- ja oviremontteihin.

Tapahtuma: Pytinki-messut – Rakenna, remontoi, sisusta
Paikka: Seinäjoki Areena (Kirkkokatu 23)
Iccunan osasto: 3C
Aukioloajat: pe-su klo: 10-17
Tapahtuman nettisivut: pytinki.fi/pytinki/

Pytinki-Iccuna

22.2.2016

Iccuna Lahden Raksa-messuilla 11.-13.3.2016

Tervetuloa Lahden Raksa-messuille 11.-13.3.2016 tutustumaan Iccunan tuotevalikoimaan!

Tapahtuma: Raksa-messut
Paikka: Lahden messukeskus
Iccunan osasto: B 8 C
Aukioloajat:
pe 11.3. klo 10-17
la 12.3. klo 10-17
su 13.3. klo 10-16
Tapahtuman nettisivut: lahdenmessut.fi

Esittelemme Iccuna-tuotteita yhteisosastolla Puukeitaan kanssa. Osastolla voit kokeilla alkuvuoden messutapahtumissa suurta mielenkiintoa herättäneitä Iccunan moderneja toiminnallisuuksia. Voit mm. testata kippi-ikkunan ja liukuikkunan yhden käden avausmekanismia sekä todeta itse Iccunoiden viimeistellyn ulkonäön.

Paikan päällä kaikkina messupäivinä Iccunalta Teemu Pöyhtäri ja Anssi Räikkönen sekä Lahden alueen jälleenmyyjämme Puukeitaan edustajat. Tervetuloa!
raksa_paakuva_722_232px

8.2.2016

Iccuna tietoiskut ja osasto Ylivieskan Rakenna, sisusta ja asu –messuilla 13.-14.2.

Tervetuloa tutustumaan Iccuna-tuotteisiin Ylivieskan Rakenna, sisusta ja asu –messuille!

Tapahtuma: Rakenna, sisusta ja asu – messut
Paikka: Ylivieskan liikuntakeskus, Ylivieska (Närhitie 2)
Aika: La 13.2. – Su 14.2.2016
Aukioloajat: klo 10-16
Iccunan osasto: 6.3 (tennishallin puoli)
Iccuna tietoiskut messulavalla: La klo: 13.30 ja Su klo: 12.30
Tapahtuman nettisivut: messu.com

Messuosastollamme esittelemme kattavan valikoiman Iccuna-tuotteita.

Tule testamaan miten Iccunan modernit kippi- ja liukuominaisuudet toimivat. Tutustu ihastusta herättäneeseen vekkikaihdin ratkaisuumme ja ihmettele miten 3-lasisessa Iccunassa voi olla vain kaksi pestävää pintaa. Esillä olevista malli-Iccunoista voit todeta tuotteidemme viimeistellyn ulkonäön ja korkean suomalaisen laadun.

Messujen aikana pidämme kaksi tietoiskua messulavalla. Tietoiskuissa esittelemme Iccunan 100% tiiviin kennorakenteen toimintaperiaatteen ja kerromme kuvin millaisia ikkunoita ja ovia olemme toteuttaneet rivi-, kerros- ja omakotitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin ja liiketiloihin.

Messuilla Iccunoita esittelee meidän myyntitiimi ja Iccunan teknisiin yksityiskohtiin voit paneutua tuotantopäällikkö Heikki Mannisen kanssa.

Löydät meidät osastolta 6.3!

uutinen-messuilla_ylivieska

8.1.2016

Iccuna Rakenna & Remontoi -messuilla Vantaalla 29.-31.1.2016

Tapahtuma: Rakenna & Remontoi – Messut
Paikka: Myyrmäki-halli, Vantaa (Raappavuorentie 10)
Aika: Pe 29.1. – Su 31.1.2016
Aukioloajat: Pe 11-17, La 10-17 ja Su 10-17
Iccunan ständi: 13 A
Tapahtuman nettisivut: rrmessut.fi

Esittelemme Iccuna-tuotteita tammikuun lopussa pidettävillä Rakenna & Remontoi –messuilla Vantaan Myyrmäessä!

R&R -messuilla näet kattavasti koko Iccunan tuotevalikoiman. Ständillä 13A pääset itse kokeilemaan Iccunan kippi- ja liukuominaisuuksia. Esittelemme myös ainutlaatuista SillSystem –asennuspakettiamme, jolla Iccunoiden sisäpuolen viimeistely onnistuu helposti ja nopeasti.

Annamme messuvieraille käytännön neuvoja ikkunoiden ja ovien valintaan. Saat myös asiantuntijan vinkit kotisi tai taloyhtiösi ikkunaremontin toteuttamiseen kustannustehokkaasti.

Messuilla Iccunoita esittelee meidän myyntitiimi ja Iccunan teknisiin yksityiskohtiin voit paneutua tuotantopäällikkö Heikki Mannisen kanssa.

Tervetuloa!

Messuhallin kartta. Löydät Iccunan ständiltä 13A!

uutinen-messuilla_rr

 

22.10.2015

Kippaa, liu’uta ja sulje itse – Tervetuloa Lahden uuteen esittelytilaan

Iccuna Oy avaa tänään ovet uuteen näyttelytilaansa Lahden keskustassa. Näyttelytila, jossa on esillä kattavasti koko Iccunan tuotevalikoima, sijaitsee Asko-talossa osoitteessa Askonkatu 9 A.

Lahden näyttelytila

”Kun pääsee itse kokeilemaan miten kevyesti meidän liukuovi liukuu ja miten tukevasti kippi-ikkuna kippaa, on helppo vakuuttua Iccunan ylivoimaisuudesta.” kertoo uuden näyttelytilan rakentamisen syistä Teemu Pöyhtäri, Iccuna Oy:n Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö.

”Iccuna on tuonut Suomeen ikkunat ja ovet moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla. Kiinnostusta Iccunaa kohtaan onkin ollut kiitettävästi. Päätimme avata uuden näyttelytilan Lahdessa, jotta Etelä-Suomen ja viennin asiakkaamme saavuttavat meidät helposti.” kommentoi Iccuna Oy:n toimitusjohtaja Teemu Haapalahti.

Lahden lisäksi Iccunoita voi kokeilla myös Iccuna Oy:n Nivalan tehtaan yhteydessä sijaitsevassa esittelytilassa osoitteessa Visakuja 3, Nivala.

Toivotamme esittelytiloihimme lämpimästi tervetulleiksi kaikki Iccunoista kiinnostuneet rakentajat, rakennus- ja kiinteistöalojen ammattilaiset sekä jälleenmyynnistä kiinnostuneet tahot.

Varaathan esittelyajan etukäteen ottamalla yhteyttä Iccunan myyntiin tai jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Lahaden näyttelytila

10.9.2015

Profiilitoimittajalta kiitokset Iccunalle – Iccunan Nivalan tehdas malliesimerkki

Iccunan tehtaalla nähtiin tyytyväisiä ilmeitä kun saksalaisen profiilitoimittajan Veka AG:n edustajat vierailivat tutustumassa Iccunan toimintaan viime viikolla.

“Saimme erittäin positiivista palautetta toiminnastamme. Olemme kuulemma ikkuna- ja ovitoimittajien malliesimerkki,” iloitsee Iccuna Oy:n tuotantopäällikkö Heikki Manninen.

Vierailu on osa Iccuna Oy:n ja Veka AG:n välistä jatkuvaa yhteystyötä.

“Olemme tuoneet maailmalta parhaan ikkunaosaamisen Suomeen. Tiiviillä yhteistyöllä profiilitoimittajamme kanssa varmistamme, että tuotantoprosessimme on viimeisen päälle viilattu. Tämä näkyy asiakkaillemme moitteettomina tuotteina ja toimitusvarmuutena,“ toteaa Teemu Haapalahti, Iccuna Oy:n toimitusjohtaja.

Vierailun aikana Veka AG:n Euroopan myyntipäällikkö Theo Hackenholt sekä teknikot Eike Lehrke, Reinhold Siekmann ja Benjamin Wolf tutustuivat ikkunoiden ja ovien valmistusprosessin kaikkiin vaiheisiin. Vierailijat kiittelivät erityisesti Iccunan tehtaan siisteyttä ja järjestystä, tuotannon uusia koneita ja laitteita sekä henkilökunnan ammattitaitoa.

Kuvassa Theo, Eike ja Heikki tutkivat ikkunan puitetta.

Profiilitoimittajalta kiitokset Iccunalle