Ikkuna uudella tavalla

Iccuna on tuonut Suomen markkinoille ominaisuuksiltaan, toiminnallisuuksiltaan ja materiaaliltaan rohkeasti uudenlaisen ikkuna- ja ovivalikoiman. Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten mielikuvan ikkunoista ja ovista sekä niiden mahdollisuuksista. Iccuna on tullut jäädäkseen.

Iccuna Oy valmistaa 100 % vesitiiviit ikkunat ja ovet moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla.

Iccuna lupaa asiakkailleen uutta tila-ajattelua ja mahdollistaa uudenlaisten tilaratkaisujen toteutuksen ilman lisähintaa. Se herättää oivaltamaan ikkunoiden, ovien ja isojen lasipintojen monimuotoiset mahdollisuudet ja tarjoaa tavan toteuttaa ne kustannustehokkaasti. Asiakaslupauksemme kiteytyy sloganiin – Ikkuna uudella tavalla.

Iccuna_tuotanto

Maailman paras ikkunaosaaminen on rantautunut Iccunan myötä Suomeen. Iccunan profiilitoimittajaksi on valittu tarkan harkinnan jälkeen laadukas saksalainen Veka AG, joka on maailman suurin ikkunaprofiilitoimittaja. Veka AG toimittaa yli 40 vuoden kokemuksella ikkunaprofiileja 50 maahan yli 2000 tyytyväiselle ikkunavalmistajalle.

Iccunan tuotannossa käyttämät koneet ja laitteet ovat viimeisintä tarjolla olevaa teknologiaa. Uusilla koneilla ja laitteilla varmistamme mahdollisimman katkeamattoman tuotantoprosessin ja tuotannon nopean syklin. Toimintamme lähtökohta on tarkka, nopea ja varma toimitus. Tahdomme, että asiakkaamme voivat olla huoletta.

Katso Iccunan tuotteiden suoritustasoilmoitus tästä.

 

Iccuna_tuotanto2

 

   avainlippu_tehty_suomessa     04_LK_160_2     A-logo-2016-FI