Ovivalikoima

Iccunan ovivalikoimaan kuuluvat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla varustetut komposiitti-ovet, jotka tuovat Suomeen uudenlaista tila-ajattelua. Iccunan valikoimaan kuuluvat mm. ainutlaatuinen uutuus kippi-liukuovi sekä suureen lasiseinään yhdistettävissä oleva kokolasinen liukuovi.

100-vesitiivis-leima

CE   avainlippu   04_LK_46

Lisätietoa

Takaisin ylös
Valmis smyygi tuo huolitellun lopputuloksen

SillSystem™ -asennuspaketti

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Lisätietoa

Ikkunoille on tarjolla vakiovärejä, erikoisvärejä ja puukuoseja.

Ovien värivaihtoehdot

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Kaihdin

Iccunaan voit valita laadukkaan Solar Handy Top -sälekaihtimen tai Plisee vekkikaihtimen useista eri värivaihtoehdoista. Solar-kaihdin on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin. Käyttötarkoituksen mukaan kaihtimeksi voit valita portaattomasti joka alareunasta tai ylä- ja alareunasta säädettävän kaihdinmallin. Vekkikaihdin on helppo irrottaa ja pestä vedellä.

Lisätietoa

Vaihda ikkunat ja ovet helposti asennuspalvelumme avulla

Asennuspalvelu

Iccuna Oy:ltä saat kätevästi myös ikkunoiden ja ovien asennuspalvelun. Teemme ikkunoiden ja ovien oston tai vaihdon sinulle mahdollisimman helpoksi -voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus –projektin ajan.

Turvaheloituksella avautuu kippi-asentoon mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen.

Helat

Iccunan parveke- ja liukuovet ovat saatavana kolmella eri painikevaihtoehdolla. Vakiovarusteena (helapaketti 1) on kahvassa oleva läpipainike, jolloin oven voi lukita sisäpuolelta. Vaihtoehtona on myös kaksiosainen heloitus, jossa lukitus on erikseen oven sisä- tai ulkopuolella (helapaketti 2 tai 3).

Valitse Solar Candy -irtoristikko ikkunoihin

Ristikot

Iccunaan voit valita Solar Candy -irtoristikon. Nämä näyttävät irtoristikot on helppo kiinnittää ja irrottaa. Valikoimaan kuuluvat yksittäiset suorat jakolistat, symmetriset ja epäsymmetriset ristikot sekä ”riippuvat” ristikot.

Lisätietoa

Esitteet

Ranskalaiset ratkaisut - esite

Liukuoviesite

Väliseinäratkaisut konseptiesite

Iccuna tuote-esite

Oppaat

Takaisin ylös
Lataa tästä Ikkunat Asennusohje

Asennusohje

Lataa tästä Ikkunat Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Lataa tästä Saranoiden ja telkien säätöohje

Saranoiden ja telkien säätö