Ovivalikoima

Iccunan ovivalikoimaan kuuluvat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla varustetut komposiitti-ovet, jotka tuovat Suomeen uudenlaista tila-ajattelua. Iccunan valikoimaan kuuluvat mm. ainutlaatuinen uutuus kippi-liukuovi sekä suureen lasiseinään yhdistettävissä oleva kokolasinen liukuovi.

100-vesitiivis-leima

CE   avainlippu   04_LK_46

Kippi-liukuovi

Kippi-liukuovi soveltuu erinomaisesti terassi- tai parvekeoveksi paikkaan, johon halutaan tilantuntua tuova lasitus sisä- ja ulkotilan välille, ja missä perinteisesti sivulle avautuvalle ovelle olisi vain vähän tilaa.

Kippi-liukuovi avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Oven liukusuunnan voit valita. Kippi-liukuoven parina on aina kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä.

Kippi-liukuovessa on vakiona lukko, jolla voit lukita oven sisäpuolelta. Lisävarusteena on saatavana myös heloitus (helapaketti 3), jolla oven voit lukita myös ulkoapäin.

Lasituksesta riippuen kippi-liukuoven U-arvo on 0.85 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


FacebookPinterestTwitterJaa

Parvekeovi

Parvekeovesta voit valita standardimitoitetun mallin, jonka yläosa on lasia ja alaosa levyä, tai kokolasisen mallin, joka antaa valon tulvia sisään.

Tämä parvekeovi avautuu perinteisesti sivulle ja siinä on kynnys. Ovi avautuu ulospäin. Käyttötarkoitus huomioiden parvekeoviin sisältyy aina käytännöllinen tuulijarru, jolla oven voi lukita portaattomasti haluttuun aukiasentoon.

Lasituksesta riippuen parvekeoven U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Ranskalainen parvekeovi

Ranskalainen parvekeovi tuo Suomeen uudenlaista tila-ajattelua.

Ranskalaisessa parvekeovessa on kaksi sisäänpäin avautuvaa osaa ilman kiinteää välikarmia ja ilman tavanomaista kynnystä.

Tällä ovimallilla saat luotua suuren oviaukon, joka antaa ilmavuutta ja avaruutta oleskelutiloihin. Suuri oviaukko mahdollistaa muuntuvat tilaratkaisut, missä rakennuksen sisä- ja ulkotilat voidaan yhdistää tai jakaa vaivattomasti tarpeen mukaan.

Lasituksesta riippuen ranskalaisen parvekeoven U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Liukuikkunaovi

Liukuikkunaovi soveltuu erinomaisesti terassi- tai parvekeoveksi paikkaan, johon halutaan tilantuntua tuova lasitus sisä- ja ulkotilan välille sekä uloskäynti.

Liukuikkunaovi avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla. Sen parina on kiinteällä ikkunalla kustannustehokkaasti toteutettu lasiseinä, jonka päälle ovi liukuu. Lasiseinän koon voit itse valita.

Tässä ovessa on helppokäyttöinen yhden käden avausmekanismi vain sisäpuolella ja sen kätisyyden voit valita. Liukuikkunaovi on edullinen ovivalinta paikkaan, jossa ovea ei tarvitse lukita ulkoapäin.

Lasituksesta riippuen kippi-liukuoven U-arvo on 0.85 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Ikkunaovi

Ikkunaovi on loistava vaihtoehto perinteisen parvekeoven tilalle kun etsitään edullista ovea. Se on uudenlainen kippimekanismilla varustettu kokolasitettu ovi, jossa ei ole tavanomaista kynnystä. Ikkunaoven suuri lasipinta-ala tuo avaruutta ja lisää luonnonvaloa sisätiloihin.

Ikkunaovi avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon tai perinteisesti sivulle. Tässä ovessa on kahva sekä ulko- että sisäpuolella. Oven voi lukita sisäpuolelta kahvaan integroidulla lukolla. Ikkunaoven moderni kippimekanismi mahdollistaa miellyttävän vedottoman tuuletuksen oven kautta.

Lasituksesta riippuen ikkunaoven U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Lisätietoa

Takaisin ylös
Valmis smyygi tuo huolitellun lopputuloksen

SillSystem™ -asennuspaketti

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Lisätietoa

Ikkunoille on tarjolla vakiovärejä, erikoisvärejä ja puukuoseja.

Ovien värivaihtoehdot

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001) ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Kaihdin

Iccunaan voit valita laadukkaan Solar Handy Top -sälekaihtimen tai Plisee vekkikaihtimen useista eri värivaihtoehdoista. Solar-kaihdin on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin. Käyttötarkoituksen mukaan kaihtimeksi voit valita portaattomasti joka alareunasta tai ylä- ja alareunasta säädettävän kaihdinmallin. Vekkikaihdin on helppo irrottaa ja pestä vedellä.

Lisätietoa

Vaihda ikkunat ja ovet helposti asennuspalvelumme avulla

Asennuspalvelu

Iccuna Oy:ltä saat kätevästi myös ikkunoiden ja ovien asennuspalvelun. Teemme ikkunoiden ja ovien oston tai vaihdon sinulle mahdollisimman helpoksi -voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus –projektin ajan.

Turvaheloituksella avautuu kippi-asentoon mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen.

Helat

Iccunan parveke- ja liukuovet ovat saatavana kolmella eri painikevaihtoehdolla. Vakiovarusteena (helapaketti 1) on kahvassa oleva läpipainike, jolloin oven voi lukita sisäpuolelta. Vaihtoehtona on myös kaksiosainen heloitus, jossa lukitus on erikseen oven sisä- tai ulkopuolella (helapaketti 2 tai 3).

Valitse Solar Candy -irtoristikko ikkunoihin

Ristikot

Iccunaan voit valita Solar Candy -irtoristikon. Nämä näyttävät irtoristikot on helppo kiinnittää ja irrottaa. Valikoimaan kuuluvat yksittäiset suorat jakolistat, symmetriset ja epäsymmetriset ristikot sekä ”riippuvat” ristikot.

Lisätietoa

Esitteet

Iccuna Tuote-esite

Oppaat

Takaisin ylös
Lataa tästä Ikkunat Asennusohje

Asennusohje

Lataa tästä Ikkunat Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Lataa tästä Saranoiden ja telkien säätöohje

Saranoiden ja telkien säätöohje