Tuoreimmat kokemukset Iccunasta

Kesäkeittiö, jossa viihdytään

Referenssikohteeseen asennetut Iccuna-tuotteet

"Halusimme viihtyisän kesäkeittiön, jonka huolto ja ylläpito ei veisi liikaa aikaamme vaan sitä jäisi perheen yhteisiin hetkiin ja ystävien kanssa seurusteluun. Siksi etsimme kesäkeittiöömme mahdollisimman huoltovapaat ja säänkestävät ikkunat ja ovet. Kun kuulimme Iccuna-tuotteista oli valintamme heti selvä."

- Janne Ylönen, Lahti

"Tässä kesäkeittiössä kesät kuluvat kokaten ja nautiskellen eikä ikkunanpuitteita rapaten!
Ylöset valitsivat fiksusti kesäkeittiönsä oveksi kokolasisen parvekeoven, jonka kautta kesäkeittiö avautuu kauniina kesäpäivänä pihalle. Oven iso lasipinta luo myös sisätilaan avaruutta ja päästää kiinni olleessaankin sisälle reilusti luonnonvaloa. Kesäkeittiön tuuletus kannattaa myös suunnitella huolella: tässä kohteessa asia ratkaistiin kätevästi kippi-ikkunoilla. Mukavia grillaushetkiä Ylösille!"

- Teemu Pöyhtäri, Aluemyyntipäällikkö, Iccuna Oy

Katso lisää referenssikuvia galleriasta »

Pyydä tarjous vastaavasta

Kippi-ikkunat löytyivätkin Suomesta

"Riihelän perhe asui pitkään Ruotsissa ja tutustui siellä PVC:stä valmistettuihin ja teräsvahvisteisiin kippi-kääntöikkunoihin. Suomeen muuton jälkeen he päättivät tehdä ikkunaremontin kesämökilleen. Matti oli jo valmistautunut ostosreissulle Ruotsiin, mutta löysi Iccuna-tuoteperheen netistä ja niin reissu voitiin perua. Iccuna Oy:n tuotteissa Mattia ja Kirstiä miellyttää huoltovapaus, kippi-kääntötoiminnot ja vain kaksi pestävää pintaa. Lisäksi Matti kehuu sekä ikkunoissa, että ovissa sulkumekanismin toimintavarmuutta: ”Sulkumekanismi toimii kuin kassakaapissa-se tuntuu yhtä jämäkältä."

- Matti ja Kirsti Riihelä, Orimattila

"Oli hieno kuulla, että Suomestakin löytyy jo ihmisiä, jotka tuntevat Euroopan yleisimmän ikkunatyypin ja sen hienot ominaisuudet.
Riihelöiden kesämökillä ikkunoiden asentaminen mökin ohuehkoon hirsirunkoon oli helppoa, koska Iccuna-tuotteiden karmirakenne on paksuudeltaan vain 82mm."

- Teemu Pöyhtäri, Aluemyyntipäällikkö, Iccuna Oy

Katso lisää referenssikuvia galleriasta »

Pyydä tarjous vastaavasta

Iccunan vahvuuksia hyödyntäen

"Iccunan erinomainen värinkesto, ei saumoja jotka irvistävät, ei pihkalaikkuja tai naulankantoja, Iccunan huoltovapaus, tyylikäs ulkonäkö… Siinäpä tärkeimmät syyt, joiden perusteella valitsin Iccunan tuotteet rakentamaani paritaloon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen sekä asennettavuuden, ulkonäön että käytettävyyden kannalta."

- Joni Koskelo, Jyväskylä

"Joni on hyödyntänyt talossaan hienosti Iccunan eräitä keskeisimpiä vahvuuksia – kustannustehokkaita kiinteitä ikkunoita ja viimeistelyä helpottavaa SillSystem™ -asennuspakettia. Talon suurelle terassille avautuvat isot ikkunat ja ovi ovat yhtenäinen ja viimeisen päälle viimeistelty kokonaisuus. Hienoa Joni!"

- Teemu Pöyhtäri, Aluemyyntipäällikkö, Iccuna Oy, Iccuna Oy

Katso lisää referenssikuvia galleriasta »

Pyydä tarjous vastaavasta

Huoltovapaa ja vain kaksi pestävää pintaa

"Ystävälläni on 90-luvun lopulla hankitut PVC-ikkunat, jotka näyttävät edelleen uusilta. Sen lisäksi niissä ikkunoissa on vain kaksi pestävää pintaa kuuden sijasta. Halusin ehdottomasti omakotitalooni vastaavat ja löysin Iccunan."

- Olli Pelander, Nokia

"Perinteiset ikkunat 90-luvulta ovat tähän päivään mennessä vaatineet jo ainakin yhden huoltomaalauksen ja tiivistämiskierroksen. Tähän verrattuna Iccuna on huoltovapaa. Iccuna myös säilyttää tiiveytensä ikääntyessään eikä korkealuokkainen karmi- ja puitemateriaali kellastu. Hyvin valittu Olli!"

- Teemu Pöyhtäri, Aluemyyntipäällikkö, Iccuna Oy, Iccuna Oy

Katso lisää referenssikuvia galleriasta »

Pyydä tarjous vastaavasta

Taloyhtiön ikkunaremontti täysin valmiiksi kiinteään hintaan

"Päivitimme 60-luvun rivitalon ikkunat ja ovet uuteen aikaan. Valitsimme Iccunan, koska saimme aivan kaiken yhdellä sopimuksella kiinteään hintaan – myös ulkoseinien uudelleen paneloinnin. Valintaan vaikutti myös ikkunaremontin kilpailukykyinen kokonaishinta ja ikkunoiden sisäpuolen viimeistelyn huoliteltu ulkonäkö. Iccunan asennusporukalle erityiskiitos siitä asenteesta millä he työnsä meillä tekivät. Remontti on nyt valmis ja meidän täytyy enää säätää lämmitys uudelleen – uudet ikkunat ja ovet ovat huiman paljon tiiviimmät, ja siten energiatehokkaammat, kuin vanhat!"

- Asunto-osakeyhtiö Valkeala

"Tarjosimme asunto-osakeyhtiö Valkealalle ikkunaremonttia kokonaispalveluna. Se tarkoittaa, että tarjosimme yhdellä sopimuksella aivan kaikki remonttiin kuuluvat vaiheet – olipa se sitten ikkunoita, panelointi tai lisäeristystä. Annoimme työn kaikille vaiheille kiinteän hinnan. Kiitos yhteistyöstä koko taloyhtiön väelle!"

- Teemu Pöyhtäri, Aluemyyntipäällikkö, Iccuna Oy

Katso lisää referenssikuvia galleriasta »

Pyydä tarjous vastaavasta