22.10.2015

Kippaa, liu’uta ja sulje itse – Tervetuloa Lahden uuteen esittelytilaan

Iccuna Oy avaa tänään ovet uuteen näyttelytilaansa Lahden keskustassa. Näyttelytila, jossa on esillä kattavasti koko Iccunan tuotevalikoima, sijaitsee Asko-talossa osoitteessa Askonkatu 9 A.

Lahden näyttelytila

”Kun pääsee itse kokeilemaan miten kevyesti meidän liukuovi liukuu ja miten tukevasti kippi-ikkuna kippaa, on helppo vakuuttua Iccunan ylivoimaisuudesta.” kertoo uuden näyttelytilan rakentamisen syistä Teemu Pöyhtäri, Iccuna Oy:n Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö.

”Iccuna on tuonut Suomeen ikkunat ja ovet moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla. Kiinnostusta Iccunaa kohtaan onkin ollut kiitettävästi. Päätimme avata uuden näyttelytilan Lahdessa, jotta Etelä-Suomen ja viennin asiakkaamme saavuttavat meidät helposti.” kommentoi Iccuna Oy:n toimitusjohtaja Teemu Haapalahti.

Lahden lisäksi Iccunoita voi kokeilla myös Iccuna Oy:n Nivalan tehtaan yhteydessä sijaitsevassa esittelytilassa osoitteessa Visakuja 3, Nivala.

Toivotamme esittelytiloihimme lämpimästi tervetulleiksi kaikki Iccunoista kiinnostuneet rakentajat, rakennus- ja kiinteistöalojen ammattilaiset sekä jälleenmyynnistä kiinnostuneet tahot.

Varaathan esittelyajan etukäteen ottamalla yhteyttä Iccunan myyntiin tai jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Lahaden näyttelytila