Ikkunavalikoima

Iccunan valikoimaan kuuluvat 100 % vesitiiviit komposiitti-ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla sekä niiden yhdistelmät. Lisäksi ikkunavalikoimaamme kuuluvat suosioon nousseet kiinteät ikkunat sekä kiinteällä ikkunalla toteutettavat suuret lasiseinät. Iccunalla voit rakentaa kustannustehokkaasti markkinoiden suurinta lasipintaa.

Monipuolisella ikkunavalikoimalla tuomme Suomeen uudenlaista ikkuna-ajattelua.

100-vesitiivis-leima

CE   avainlippu   04_LK_46

Kippi-ikkunat soveltuvat monenlaisiin rakennuksiin

Kippi-ikkuna

Kippi-ikkuna, josta käytetään myös nimitystä DK-ikkuna (Dreh-Kipp), on Euroopassa ja Skandinaviassa yleinen ikkunamalli ja se soveltuukin erinomaisesti monenlaisiin rakennuksiin. Kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle.

Kipattuna ikkuna mahdollistaa sisätilan tuulettumisen miellyttävästi ilman vedontunnetta. Kippi-ikkunan etu on se, ettei tavaroita tarvitse siirtää pois ikkunalaudalta tuulettamisen ajaksi. Kippi-asennossa tuulettaminen on myös turvallista ilman putoamisvaaraa.

Perinteisesti sivulle avattuna kippi-ikkuna on helppo ja nopea pestä. Kippi-ikkuna on kolmilasinen mutta yksilehtinen, joten pestäviä lasipintoja on vain kaksi.

Lasituksesta riippuen kippi-ikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


FacebookPinterestTwitterJaa
Kiinteät ikkunat ovat tyylikäs ratkaisu

Kiinteä ikkuna

Kiinteällä ikkunalla voit korvata avautuvan ikkunan paikassa, jossa ikkunaa ei arkikäytössä tarvitse avata. Kiinteä ikkuna on yksikertaisen tyylikäs. Nerokkaan kennorakenteen ansiosta kiinteä ikkuna on lämmin ja tiivis.

Kiinteiden ikkunoiden suosio on kasvussa ja sopivaan paikkaan valittu kiinteä ikkuna tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä. Iccunalta saat myös erilaisia kiinteän ikkunan ja kippi-ikkunan yhdistelmiä, joilla voit luoda uudenlaisia ikkunaratkaisuja.

Lasituksesta riippuen kiinteän ikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Kiinteät ikkunat muodostavat modernin suuren lasiseinän

Lasiseinä - Kiinteä ikkuna

Näyttävän lasiseinän voit toteuttaa helposti kiinteällä ikkunalla. Kiinteällä ikkunalla voit rakentaa modernia suurta lasiseinää uskomattoman kustannustehokkaasti. Nauti kauniista maisemista ja luonnonvalosta suunnittelemalla lasiseinä, joka ulottuu lattiasta vaikka kattoon asti.

Iccunan kiinteällä ikkunalla voit toteuttaa markkinoiden suurinta lasipintaa – kooltaan jopa 4.0 x 2.6 metriä, jolloin lasi tuetaan välikarmilla. Ilman välikarmia Iccunan lasiseinän maksimikoko on 3.5 x 2.7 metriä.

Lasituksesta riippuen lasiseinän U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Kippi-liukuikkunat avautuvat yläreunasta kipaten tai liuttamalla

Kippi-liukuikkuna

Kippi-liukuikkuna avautuu nimensä mukaisesti yläreunasta kipaten tai sivulle liu’uttamalla.

Kippi-liukuikkunassa on helppokäyttöinen, yhden käden avausmekanismi. Kääntämällä kahvan ylöspäin, ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tuuletusasentoon. Kääntämällä kahvan keskiasentoon voi ikkunan liu’uttaa sivulle auki.

Kippi-liukuikkunassa on 6 lukituspistettä, joista jokaisella sivulla on vähintään yksi. Tämä varmistaa ikkunan tiiviin ja huolellisen sulkeutumisen.

Lasituksesta riippuen kippi-liukuikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Ranskalaisella ikkunalla saat suuren avautuvan ikkunan ilman välikarmia

Ranskalainen ikkuna

Ranskalainen ikkuna on jotain aivan uutta Suomessa. Se on kippi-ikkunan ja perinteisesti sivulle avautuvan ikkunan yhdistelmä, jolla voit luoda suuremman, täysin avautuvan ikkunan ilman kiinteää välikarmia.

Ranskalaisessa ikkunassa toinen ikkuna on kippi-ikkuna, jonka voit myös avata perinteisesti sivulle. Toinen yhdistelmän ikkuna on perinteisesti sivulle avautuva.

Lasituksesta riippuen ranskalaisen ikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Kippi-kiinteä ikkunat tarjoavat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa

Kippi-kiinteä ikkuna

Kippi-kiinteä ikkunalla voit luoda toiminnallisuudeltaan ja ulkonäöltään modernin ikkunakokonaisuuden kustannustehokkaasti.

Kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmässä toinen ikkuna on kiinteä ja toinen kippi-ikkuna, joka avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Yhdistelmällä saat ikkunakokonaisuuden tuuletusmahdollisuudella ilman erillistä tuuletusikkunaa. Sopivaan paikkaan valittu kippi-kiinteä ikkuna yhdistelmä tuo rakentamiseen merkittävää kustannussäästöä.

Lasituksesta riippuen kippi-kiinteä ikkunan U-arvo on 0.8 – 1.4 W/m²K ja G-arvo on 0.37-0.644. Tarkemmat tuotetiedot löydät tuotekortista.

Pyydä tarjous

Lisätietoa


Lisätietoa

Takaisin ylös
Valmis smyygi tuo huolitellun lopputuloksen

SillSystem™ -asennuspaketti

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Lisätietoa

Ikkunoille on tarjolla vakiovärejä, erikoisvärejä ja puukuoseja.

Ikkunoiden värivaihtoehdot

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001)  ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Kaihdin

Iccunaan voit valita laadukkaan Solar Handy Top -sälekaihtimen tai Plisee vekkikaihtimen useista eri värivaihtoehdoista. Solar-kaihdin on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin.

Lisätietoa

Vaihda ikkunat ja ovet helposti asennuspalvelumme avulla

Asennuspalvelu

Iccuna Oy:ltä saat kätevästi myös ikkunoiden ja ovien asennuspalvelun. Teemme ikkunoiden ja ovien oston tai vaihdon sinulle mahdollisimman helpoksi -voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus –projektin ajan.

Vesipelti

Ura vesipellille

Tehtaalla ikkunan karmin alalaitaan tehdään ura vesipellille. Vesipelti on helppo asentaa valmiiseen uraan ja saumasta tulee vesitiivis. Ikkunan ja vesipellin väliin ei jää likaa kerääviä koloja joten pelti pysyy helposti siistinä.

Voit valita ikkunoihin mikrotuuletus-ominaisuuden

Mikrotuuletus

Kaikkiin Iccunoihin voit valita mikrotuuletusominaisuuden. Silloin ikkunan puite jää noin 5 millimetriä raolleen, mikä mahdollistaa korvausilman esteettömän virtauksen.

Turvaheloituksella avautuu kippi-asentoon mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen.

Turvahelat

Turvaheloituksella varustettu Iccuna avautuu kippi-asentoon mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen. Turvaheloitusta käytetään esimerkiksi päiväkotien ja hoivakotien ikkunoissa sekä kerrostalon yläkerroksissa ja katutason liiketilojen ikkunoissa.

Ikkunat saavat haluamasi ilmeen lasin jakavalla jakopuitteella

Jakopuite

Lasin jakavalla jakopuitteella voit luoda Iccunaan haluamaasi ilmettä. Jakopuite on käytännöllinen vaihtoehto irtoristikolle rakennuksissa, joissa halutaan säilyttää perinteinen ilme.

Ikkunan hyttysverkko

Hyttysverkko

Iccunaan on saatavilla Solar Sandy -hyttysverkkoja, jotka ovat tukevia, kestäviä ja lähes huomaamattomia. Hyttysverkon kehyksen värin voit valita vakioväreistä  -valkoinen, ruskea, beige ja harmaa – tai runsaasta määrästä erikoisvärejä.

Lisätietoa

Valitse Solar Candy -irtoristikko ikkunoihin

Ristikot

Iccunaan voit valita Solar Candy -irtoristikon. Nämä näyttävät irtoristikot on helppo kiinnittää ja irrottaa. Valikoimaan kuuluvat yksittäiset suorat jakolistat, symmetriset ja epäsymmetriset ristikot sekä ”riippuvat” ristikot.

Lisätietoa

Esitteet

Iccuna tuote-esite

Oppaat

Takaisin ylös
Lataa tästä Ikkunat Asennusohje

Asennusohje

Lataa tästä Ikkunat Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Lataa tästä Saranoiden ja telkien säätöohje

Saranoiden ja telkien säätö