Ikkunavalikoima

Iccunan valikoimaan kuuluvat 100 % vesitiiviit komposiitti-ikkunat moderneilla kippi- ja liukuominaisuuksilla sekä niiden yhdistelmät. Lisäksi ikkunavalikoimaamme kuuluvat suosioon nousseet kiinteät ikkunat sekä kiinteällä ikkunalla toteutettavat suuret lasiseinät. Iccunalla voit rakentaa kustannustehokkaasti markkinoiden suurinta lasipintaa.

Monipuolisella ikkunavalikoimalla tuomme Suomeen uudenlaista ikkuna-ajattelua.

100-vesitiivis-leima

CE   avainlippu   04_LK_46

Lisätietoa

Takaisin ylös
Valmis smyygi tuo huolitellun lopputuloksen

SillSystem™ -asennuspaketti

Iccunaan voit tilata SillSystem™ -asennuspaketin, joka sisältää valmiit, mittatarkat sisäpuolen smyygit ja kiinnityslistat. SillSystem™ on suunniteltu tekemään Iccunoiden sisäpuolen asennuksesta vaivatonta ja yksinkertaista. Se on nopein ja edullisin tapa viimeistellä Iccunat.

Lisätietoa

Ikkunoille on tarjolla vakiovärejä, erikoisvärejä ja puukuoseja.

Ikkunoiden värivaihtoehdot

Voit vapaasti valita Iccunan ulko- ja sisäpuolen väriyhdistelmän. Vakiovärien lisäksi saatavana on 50 erikoisväriä ja lukuisia puukuosivaihtoehtoja. Iccunan ulkopuolen vakiovärit ovat valkoinen (RAL9016), vaalean harmaa (RAL7001)  ja tummanharmaa (RAL7015). Iccunan sisäpuolen vakioväri on valkoinen.

Kaihdin

Iccunaan voit valita laadukkaan Solar Handy Top -sälekaihtimen tai Plisee vekkikaihtimen useista eri värivaihtoehdoista. Solar-kaihdin on ylivoimaisesti markkinoiden kätevin ja suosituin kaihdin.

Lisätietoa

Vaihda ikkunat ja ovet helposti asennuspalvelumme avulla

Asennuspalvelu

Iccuna Oy:ltä saat kätevästi myös ikkunoiden ja ovien asennuspalvelun. Teemme ikkunoiden ja ovien oston tai vaihdon sinulle mahdollisimman helpoksi -voit asioida saman henkilön kanssa koko tilaus-toimitus-asennus –projektin ajan.

Vesipelti

Ura vesipellille

Tehtaalla ikkunan karmin alalaitaan tehdään ura vesipellille. Vesipelti on helppo asentaa valmiiseen uraan ja saumasta tulee vesitiivis. Ikkunan ja vesipellin väliin ei jää likaa kerääviä koloja joten pelti pysyy helposti siistinä.

Voit valita ikkunoihin mikrotuuletus-ominaisuuden

Mikrotuuletus

Kaikkiin Iccunoihin voit valita mikrotuuletusominaisuuden. Silloin ikkunan puite jää noin 5 millimetriä raolleen, mikä mahdollistaa korvausilman esteettömän virtauksen.

Turvaheloituksella avautuu kippi-asentoon mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen.

Turvahelat

Turvaheloituksella varustettu Iccuna avautuu kippi-asentoon mutta sen avaaminen perinteisesti sivulle vaatii aina avaimen. Turvaheloitusta käytetään esimerkiksi päiväkotien ja hoivakotien ikkunoissa sekä kerrostalon yläkerroksissa ja katutason liiketilojen ikkunoissa.

Ikkunat saavat haluamasi ilmeen lasin jakavalla jakopuitteella

Jakopuite

Lasin jakavalla jakopuitteella voit luoda Iccunaan haluamaasi ilmettä. Jakopuite on käytännöllinen vaihtoehto irtoristikolle rakennuksissa, joissa halutaan säilyttää perinteinen ilme.

Ikkunan hyttysverkko

Hyttysverkko

Iccunaan on saatavilla Solar Sandy -hyttysverkkoja, jotka ovat tukevia, kestäviä ja lähes huomaamattomia. Hyttysverkon kehyksen värin voit valita vakioväreistä  -valkoinen, ruskea, beige ja harmaa – tai runsaasta määrästä erikoisvärejä.

Lisätietoa

Valitse Solar Candy -irtoristikko ikkunoihin

Ristikot

Iccunaan voit valita Solar Candy -irtoristikon. Nämä näyttävät irtoristikot on helppo kiinnittää ja irrottaa. Valikoimaan kuuluvat yksittäiset suorat jakolistat, symmetriset ja epäsymmetriset ristikot sekä “riippuvat” ristikot.

Lisätietoa

Esitteet

Väliseinäratkaisut konseptiesite

Iccuna tuote-esite

Oppaat

Takaisin ylös
Lataa tästä Ikkunat Asennusohje

Asennusohje

Lataa tästä Ikkunat Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Käyttö-, turva- ja huolto-ohje

Lataa tästä Saranoiden ja telkien säätöohje

Saranoiden ja telkien säätö