28.4.2016

Iccuna Oy:n tuotteille Avainlippu-merkki

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Iccuna Oy:n ikkuna- ja ovituotteille Avainlippu-merkin. Avainlippu-merkki kertoo kotimaisuudesta ja se myönnetään tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%.

“Teemme kippi- ja liukuovia täysin paikallisin voimin Suomessa niin, että tämän alan suomalainen tietotaito ja osaaminen kehittyy.” kertoo Teemu Haapalahti, Iccuna Oy:n toimitusjohtaja. Iccuna Oy on 100% suomalaisessa omistuksessa.

Iccuna on tuonut moderneilla ikkuna- ja ovituotteillaan Suomeen uudenlaista tila-ajattelua. Vastaavia tuotteita ei valmista Suomessa kukaan tässä mittakaavassa. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. ainutlaatuinen ranskalainen parvekeovi, joka tuo tilantuntua ja valoisuutta neliöitä hukkaamatta yksiöihin ja muihin pieniin asuntoihin sekä kustannustehokkaat kippi-liukuovet ja markkinoiden suurimmat lasiseinät.

”Avainlippu on meille tärkeä, koska se on pohjimmiltaan arvokysymys. Iccunan toiminnassa ovat tärkeitä rehellisyys, aitous ja laadukas tuote – samat arvot, joita Avainlippu edustaa.” pohtii Haapalahti.

avainlippu1